Live chat
  • Új
PROCART Hordozható elektromos porlasztó akkumulátorral, 550W, lítium akkumulátor

PROCART Hordozható elektromos porlasztó akkumulátorral, 550W, lítium akkumulátor

A termék megvásárlásával akár 822 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 822 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 164 Ft.

Hordozható elektromos porlasztó akkumulátoros szórópumpához, 550W, lítium akkumulátor, maximális fordulatszám 9000 rpm, fogantyú, ON/OFF kapcsoló, kék színű

8 227 Ft
Adóval együtt
Készleten Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
PROCART Hordozható elektromos porlasztó akkumulátorral, 550W, lítium akkumulátor
Adóval együtt
Confirma Confirma

Hordozható elektromos porlasztó akkumulátorral, 550W, lítium akkumulátor

A hordozható elektromos szórópumpás permetezőt arra használják, hogy vizet és különböző anyagokat szórjanak és permetezzenek a növényekre otthon vagy a kertben. Nagy teljesítményű ventilátorának köszönhetően képes a növényeket a levelek mögé permetezni, ahol a kártevők megbújnak, így befolyásolva és eltávolítva a petéiket.

Nagy teljesítményű, 550 W-os motorral van felszerelve, amely hatékony működést és nagy teljesítményt biztosít használat közben. Ez lehetővé teszi a porlasztó zavartalan működését és az anyagok hatékony permetezését.

A porlasztó lítium akkumulátorral működik, amely állandó és megbízható energiát biztosít a használat során. A lítium akkumulátorok nagy energiatároló kapacitásukról ismertek, valamint arról, hogy könnyebbek és kompaktabbak, mint más típusú akkumulátorok.

Az akár 3 méteres permetezési távolságnak köszönhetően a porlasztó széles és egyenletes lefedettséget biztosít a kezelt felületeken. Ez különösen hasznos a nagy területeken vagy kertekben végzett munkáknál.

A porlasztó maximális fordulatszáma 9000 fordulat/perc, így az anyagok gyorsan és hatékonyan oszlathatók el. Ez a nagy sebesség biztosítja az egyenletes permetezést és az anyagok pontos eloszlását. A termék 12 V-os (10-12A) lítium akkumulátorral is rendelkezik áramforrásként.

A fenti tulajdonságok mellett ezt a porlasztót úgy tervezték, hogy hordozható és könnyen használható legyen, lehetővé téve a felhasználó számára a zökkenőmentes munkavégzést és a munkaterületen való könnyed mozgást.

Specifikációk:

- elektromos porlasztó;

- nagy hordozhatóság;

- akkumulátoros szórópumpákhoz tervezték;

- 550W teljesítmény;

- 2-3 méteres permetezési távolság;

- maximális fordulatszám 9000 rpm;

- maximális szélsebesség 14-16 m/s;

- ködhang 90-95DB;

- a fúvóka cserélhető;

- ON/OFF kapcsoló;

- vízkifolyó gomb;

- fogantyú;

- maximális áram 5,5A;

- 12V-os lítium akkumulátor (10-12A);

- kék színű.

BLOWER
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl