Mt Malatec Nagyméretű babaház, 2 szint, 6 babával, LED világítással, távirányítóval

Mt Malatec Nagyméretű babaház, 2 szint, 6 babával, LED világítással, távirányítóval

A termék megvásárlásával akár 4882 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 4882 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 976 Ft.

Babaház, nagy méret, 2 szint, kivehető bútorelemek, terasz, erkély, 6 babát tartalmaz, LED világítás 16 színben, távirányító

48 826 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Mt Malatec Nagyméretű babaház, 2 szint, 6 babával, LED világítással, távirányítóval
Adóval együtt
Confirma Confirma

Nagyméretű babaház, 2 szint, 6 babával, LED világítással, távirányítóval

Babaház, 29 darab, nagyméretű babaház

Minden kislány arról álmodik, hogy egy nagy házban lakjanak a babái. Ez az extra nagy ház elég tágas ahhoz, hogy a kislányod összes babájának helyet adjon.

A ház kiváló minőségű fából készült, és egy teraszból, konyhából, fürdőszobából, zongorateremből, nappaliból, hálószobából és erkélyből áll.

A kislányod fantáziája megélénkül ezzel a babaházzal, amely a csomagban található kiegészítők segítségével többféleképpen is berendezhető. A bútordarabok levehetőek, ami lehetővé teszi, hogy tetszés szerint rendezd el őket.

LED-es megvilágítású, távirányítóval 

Az extra fény és szín érdekében a házhoz egy 16 színű LED-szalag tartozik, amely a mellékelt távirányítóval vezérelhető.

A távirányító funkciói: Flash (gyors színváltás), Strobe (lassú színváltás), Fade (gyors és egyenletes színváltás), Smooth (lassú és egyenletes színváltás), High Brightness, Low Brightness, Colour Choice (16 gomb egy adott színnek megfelelően), On/Off.

A szoba hangulata varázslatos lesz ezzel a LED-es világító házzal.

Specifikációk:

- +3 év;

- CE, EN71 tanúsítvánnyal;

- 29 elemet tartalmaz;

- legfeljebb 15 cm magas babákhoz;

- méretek 30x130x120 cm;

- súly 15 kg.

A csomag tartalma: álomágy, éjjeliszekrény, éjjeli lámpa, kanapé, zongora, szék, lámpa, TV állvány, lépcső, lift, fürdőkád, WC, mosdó, asztal 2 székkel (konyhai szett), pálmafa, asztal 2 székkel (kültéri szett), álom, LED lámpák, távirányító, 6 baba, ház.

IS00009152
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl