Beautylushh Professzionális elektromos körömreszelő, 6 bit, 20 000 ford / perc, csiszoló tartozékok, ergonomikus kialakítás

Beautylushh Professzionális elektromos körömreszelő, 6 bit, 20 000 ford / perc, csiszoló tartozékok, ergonomikus kialakítás

A termék megvásárlásával akár 710 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 710 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 142 Ft.

Beautylushh Professzionális elektromos körömreszelő, 6 bit, 20 000 ford / perc, csiszoló tartozékok, ergonomikus kialakítás

7 108 Ft
Adóval együtt
Nincs raktáron Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Beautylushh Professzionális elektromos körömreszelő, 6 bit, 20 000 ford / perc, csiszoló tartozékok, ergonomikus kialakítás
Adóval együtt
Confirma Confirma

12 W professzionális elektromos körömreszelő , 20 000 RPM / perc

A manikűr és a pedikűr karbantartása igazi öröm lesz ezzel az elektromos akkumulátorral, amely jelentősen megkönnyíti munkáját. Ezzel a körömápoló szettel gyorsan és egyszerűen eltávolíthatja a gélt, az akrilt, a kutikulákat és megtisztíthatja a körmöket. A teljesítménye 12 W, és egy szabványos BE / KI gombbal van ellátva, amely növeli a munkavégzés hatékonyságát.

A percenkénti fordulatszám legfeljebb 20 000 RPM-ig állítható az elvégzett folyamat függvényében. A forgási sebességet kézzel állíthatja be, a központi egység gombjával, pontosan beállítva a sebességet. A központi egységen található még egy gomb a polaritáshoz, amelynek funkciója a forgásirány megváltoztatása. Most rövid idő alatt tökéletes manikűr és pedikűr kapható. Nem kell többé küzdenie a klasszikus körömreszelőkel, amelyek fejfájást okoznak Önnek.

Könnyen használható manikűrhöz / pedikűrhöz

A körömreszelő nagyon könnyen használható, alkalmas mind a szalonban, mind otthon. Most már otthon is elkészítheti vágyott manikűrjét, anélkül, hogy sorban kellene várnia. A reszelő mind manikűrhöz, mind pedikűrhöz alkalmas.

Ennek az elektromos akkumulátornak a használata időt takarít meg anélkül, hogy kezét kellene áztatni a gél / akril eltávolításához. A gél / akril gyors eltávolítása mellett a reszelő sikeresen felhasználható a körmök rövid időn belüli rövidítésére és a tökéletes forma elérésére.

A reszelő ergonómikus kialakítású, nagyon könnyű kézben tartani, és rugalmas, spirálkábellel csatlakozik a központi egységhez. A készlet tartalmaz elektromos reszelőt, központi egység, 6 gyémánt bit, 6 csiszolópapír és reszelőtartó. A központi egységet a 220-240 V-os hálózat táplálja, és csúszásmentes lábakkal van ellátva a nagyobb stabilitás érdekében. A végek könnyen cserélhetők, és a reszelő önzáró rendszerrel van ellátva, amely nem engedi, hogy a végek véletlenül kijöjjenek.

Jellemzők:

- professzionális körömreszelő;

- a reszelő és a fejek cserélhetők;

- központi egységgel rendelkezik;

- potenciométerrel ellátva a fordulatszám beállításához, 20 000 ford / perc;

- 12 W teljesítmény;

- a forgásirány változtatható;

- túlmelegedésvédelmi funkció;

- vágási átmérő 2,35 mm;

- tápegység 220-240V, 50-60Hz;

- önzáró rendszer reszelő fejekhez;

- a vágó ergonomikus alakú, könnyen kézben tartható;

- van egy szabványos BE / KI kapcsoló a könnyű indításhoz / leállításhoz;

- a reszelő leválasztható a központi egységről;

- otthon és a szalonban egyaránt használható;

- 6 gyémánt bitje van a kutikulákhoz, géleltávolításhoz, körömtisztításhoz;

- 6 csiszolópapír azonos granulációval;

- a biteket és a csiszolópapírt egy fedéltartóban tárolják;

- a készlet tartalmaz egy gumírozott támaszt a reszelő számára;

- a központi egység csúszásmentes lábakkal van ellátva a nagyobb stabilitás érdekében;

- az egységet és a reszelő összekötő kábel rugalmas, spirális;

- a kábel hossza 105 cm;

- az egység méretei 13,5x6x8,5 cm (Hxxx);

- reszelő méretei 14x2,5 cm;

- szürke központi egység színe;

- fekete reszelő színe.

A csomag a következőket tartalmazza:

- elektromos reszelő ;

- központi egység tápkábellel;

- 6 gyémánt bit;

- 6 csiszolópapír ;

- tartó.

IS00008942
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl