• -13%
Biocomp  UVC baktériumölő lámpa, 2x30W, felületeket és a levegőt sterilizálja, falra szerelhető

Biocomp UVC baktériumölő lámpa, 2x30W, felületeket és a levegőt sterilizálja, falra szerelhető

A termék megvásárlásával akár 10915 pontot gyűjthetsz. A kosarad összesen 10915 pontot tartalmaz, ami átváltható ekkora utalványra: 2 183 Ft.

Biocomp UVC baktériumölő lámpa, 2x30W, felületeket és a levegőt sterilizálja, falra szerelhető
109 151 Ft Mentés 16 275 Ft
125 426 Ft
Adóval együtt
Livrare 7 zile lucratoare
In stoc Furnizor
Ingyenes szállítás
Mennyiség
 Vásárlói értékelések és vélemények
Még senki nem tett közzé véleményt
ehhez a termékhez
A termékek ára tartalmazza az elektromos és elektronikus berendezések hulladékainak összegyűjtésének, kezelésének és ártalmatlanításának költségeit.
Biocomp UVC baktériumölő lámpa, 2x30W, felületeket és a levegőt sterilizálja, falra szerelhető
Adóval együtt
Confirma Confirma

A 2x30W-os baktericid lámpát nagy mikrobiális terhelésű helyiségekben a levegő és a felületek fertőtlenítésére használják ultraibolya sugárzás segítségével. A 2x30W-os baktericid lámpát 253,7 nm hullámhosszon használják, amelynél a csíraölő hatás maximális.

Sikeresen alkalmazható egészségügyi intézményekben, mikrobiológiai laboratóriumokban, orvosi elemző laboratóriumokban, műtőben, váróban, gyógyszeriparban, gyógyszergyártásban, élelmiszeriparban, alkohol- és üdítőital-iparban, zöldség- és gyümölcsraktárban, vágóhídon , állatok és madarak nevelésére szolgáló gazdaságok, szállodai egységek, filatélia, archiválás, örökségraktárak, könyvtárak, banki egységek.

Ez a baktericid lámpa tökéletesen sterilizálja a 20–24 m² területet.

A lámpának van egy orientációs berendezése, amely lehetővé teszi a lámpa körülbelül 180 ° -os függőleges elforgatását és az UV-sugárzás áramlásának a kívánt irányba történő irányítását. A lámpa két 30 W-os UV-csővel van felszerelve.

A lámpák ütemterve beállítható egy indítási / leállítási időzítővel (napi vagy heti).

Előnyök:

- a munkakörnyezet állandó fertőtlenítése. Az LBA ultraibolya lámpák tartósan működhetnek, fertőtlenítve a levegőt és a felületeket, még emberi személyzet jelenlétében is.

- nukleinsavakat (DNS vagy RNS) tartalmazó fertőző részecskék UVC hatás révén megsemmisülnek, ha bizonyos adagnak vetik alá őket. Gyakorlatilag minden bakteriális, vírusos vagy gombás mikroorganizmust megsemmisít az ultraibolya fény.

- olyan megoldás, amely a legversenyképesebb árat kínálja a kínált minőségért. Az LBA lámpák olyan megoldás, amely megszünteti a költséges antiszeptikumok, az érintett emberi munka és a fertőtlenítéshez szükséges idő szükségességét.

- Az LBA fertőtlenítő lámpák hosszú ideje működnek a fertőtlenítés ideális paramétereinél, a fertőtlenítő cső névleges paraméterekben akár 9000 órán át működik.

- nincsenek fizikai vagy kémiai melléktermékek. Nincsenek maradványok vagy egyéb hátrányok, amelyek a kémiai módszerekkel járnak: a felületek szárazak, tiszták és védettek a nedvesség okozta korrózió ellen.

- a lámpa karbantartása egyszerű. Elegendő, ha a csövet időszakosan (2-3 hetente) puha ruhával törli le a lerakódott por megtisztításához. Az UV cső a legjobb minőségű, élettartama garantálható akár 9000 üzemóraig.

Jellemzők:

- 2 csővel rendelkezik, amelyek UV-C fényt generálnak (hullámhossz 253,7 nm);

- az UV-csövek élettartama az UV-fény 15% -os csökkentéséig: legalább 9000 óra;

- falra szerelés típusa;

- a lámpa legalább 2 m magasságban a falon van rögzítve két csavarral, holts csavarokkal;

- 220 V / 50 Hz tápegység, földelt aljzaton;

- tápkábel hossza 3m;

- lámpa mérete 92,5 x 18,5 x 7 cm;

- I elektromos védelmi osztály, IP20;

- a termékhez jótállási igazolás, megfelelőségi nyilatkozat, ISO 9001: 2015 tanúsítvány;

- garanciaidő 24 hónap.

LBA2x30W-P

Adatlap

Fedett terület
24 mp
UV fényerő
2x30 W
UV lámpa típusa
De perete
Ozonizálás
Nem
 Vélemények

Be the first to write your review !

Föl